Kleine spinazie quiches

spinazie quiche
15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bekijk voor de bereiding van de quiches de YouTube video hierboven, of volg de instructies hieronder.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C (heteluchtoven 200 °C).
  3. Vet de vormpjes in met wat boter en bekleed deze met kleine rondjes pizzadeeg.
  4. Meng de kaas en zure room in een kom. Kook een ei en snijd deze in stukjes. Meng dit vervolgens door de kaas en room.
  5. Verdeel de bevroren spinazie over het deeg en giet het kaasmengsel eroverheen.
  6. Snijd de knoflook en tomaat in kleine stukjes en verdeel dit ook over de quiches. Breng op smaak met een snufje peper en eventueel wat peterselie en tijm.
  7. Bak de quiches ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

450 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 stuk 
pizzadeeg
150 gram 
geraspte (goudse) kaas
250 gram 
kerstomaten
250 gram 
zure room
4 teentjes 
knoflook
4 
eieren
25 gram 
boter
snufje peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden