15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Bekijk voor de bereiding van de quiches de YouTube video hierboven, of volg de instructies hieronder.
- Verwarm de oven voor op 220 °C (heteluchtoven 200 °C).
- Vet de vormpjes in met wat boter en bekleed deze met kleine rondjes pizzadeeg.
- Meng de kaas en zure room in een kom. Kook een ei en snijd deze in stukjes. Meng dit vervolgens door de kaas en room.
- Verdeel de bevroren spinazie over het deeg en giet het kaasmengsel eroverheen.
- Snijd de knoflook en tomaat in kleine stukjes en verdeel dit ook over de quiches. Breng op smaak met een snufje peper en eventueel wat peterselie en tijm.
- Bak de quiches ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
450 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 stuk
pizzadeeg
150 gram
geraspte (goudse) kaas
250 gram
kerstomaten
250 gram
zure room
4 teentjes
knoflook
4
eieren
25 gram
boter
snufje peper