Broodje iglo Visstick - Ketchup sandwich

Visstick sandwich met ketchuo
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de dieprvies vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
  2. Was de sla en snijd deze (indien nodig) in fijne stukjes. 
  3. Beleg de sneetjes met de sla, 4 vissticks, ketchup saus en eindig met nog een sneetje. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

16 stuks 
8 
sneetjes wit brood
150 gram 
romaine sla
Ketchup 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden