15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de knoflook en munt in kleine stukjes en rasp de schil van de citroen. Knijp ook de citroen uit en meng het geheel in een kommetje. Marineer hierin de kabeljauw en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de rode ui in halve maantjes, en de cherry tomaatjes doormidden. Bedek de ovenplaat met Groente-Idee Italiaans en leg hierop de gemarineerde kabeljauw. Leg vervolgens de ui en tomaatjes verspreid op de ovenplaat.
- Doe het geheel voor 17 minuten in de oven en bestrooi hierna met verkruimelde fetakaas. Smakelijk eten!
Tip
-
Gebruik de overige halve verpakking van de Italiaanse groenten in een tomatensaus voor een pasta.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 1/2 verpakking
Iglo Groente-Idee Italiaans
400 gram
kabeljauwfilets
1
rode ui
2 trossen
cherry tomaatjes
100 gram
feta
2 teentjes
knoflook
1 el
munt
1
citroen
Zout en peper, naar smaak