Kabeljauw uit de oven met Italiaanse groente

Kabeljauw uit de oven met mediterraanse groenten
15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de knoflook en munt in kleine stukjes en rasp de schil van de citroen. Knijp ook de citroen uit en meng het geheel in een kommetje. Marineer hierin de kabeljauw en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de rode ui in halve maantjes, en de cherry tomaatjes doormidden. Bedek de ovenplaat met Groente-Idee Italiaans en leg hierop de gemarineerde kabeljauw. Leg vervolgens  de ui en tomaatjes verspreid op de ovenplaat.
  4. Doe het geheel voor 17 minuten in de oven en bestrooi hierna met verkruimelde fetakaas. Smakelijk eten!

Tip

  • Gebruik de overige halve verpakking van de Italiaanse groenten in een tomatensaus voor een pasta.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 1/2 verpakking 
Iglo Groente-Idee Italiaans
400 gram 
kabeljauwfilets
1 
rode ui
2 trossen 
cherry tomaatjes
100 gram 
feta
2 teentjes 
knoflook
1 el 
munt
1 
citroen
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden