10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Schil de aardappels en snijd in stukken. Doe de aardappels in de pan, zet onder water, voeg zout toe en breng aan de kook. Kook in 15-20 minuten gaar.
- Leg de diepvries Vissticks op de bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
- Verhit de grillpan met olie. Halveer de little gems over de lengte. Doe het in een kom en meng met 2 eetlepels olijfolie en breng daarna op smaak met zout en peper. Grill de little gems 2 minuten per kant tot de binnenkant zachter is en er grillstrepen op de buitenkant komen.
- Snijd de verse kruiden fijn. Giet de aardappels af en stamp tot puree, schep de verse kruiden, Griekse yoghurt en 2 eetlepels olijfolie erdoorheen. Breng daarna op smaak met zout en peper.
- Haal de Vissticks uit de oven. Presenteer je Vissticks met de puree en de gegrilde litte gems.
Tip
- Ook lekker te combineren met zoette aardappelpuree!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks 15st
1 kg kruimige aardappels
100 ml Griekse yoghurt
4 litte gems
60 gr gemengde verse kruiden: bladpeterselie, bieslook, dille, munt en oregano
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper, naar smaak