Italiaanse groente pizza

Italiaanse groenten pizza
15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Leg de pizzabodems op een bakplaat. Zorg dat er voldoende ruimte tussen de pizzabodems is. Verwarm de oven ook alvast voor (elektrische oven: 250 °C / hetelucht: 225 °C / gas: niveau 5).

  2. Verdeel de tomatenblokjes met de ui en knoflook op de pizzabodem. Mix vervolgens de olijfolie met zout en peper en sprenkel dit over de pizzabodems. 

  3. Verdeel vervolgens de diepvriesgroenten en de geraspte kaas over de pizzabodems. Doe ze in een voorverwarmde oven (elektrische oven: 250 °C / hetelucht: 225 °C / gas: niveau 5) en bak 15-20 minuten.

  4. Was de rucola en laat dit drogen. Haal de pizza’s uit de oven en beleg de pizza’s met Parmaham, rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

200 gram 
Iglo Groente-Idee Italiaans
4 
pizzabodems
8 plakjes 
Parmaham
120 gram 
tomatenblokjes
100 gram 
Parmezaanse kaas
50 gram 
rucola
3 teentjes 
knoflook
1 
ui
Zout en peper, naar smaak 
2 el olijfolie 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden