10 min.
voorbereidingstijd
40 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius en plaats de diepgevroren vis op een rooster in het midden van de oven. Bak de vis in ca. 40 minuten goudbruin. Vergeet niet dat de baktijd kan verschillen per oven.
- Kook ondertussen water in een pan en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes en meng samen met de basilicum door de gekookte rijst. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat olijfolie.
Serveer de ovengebakken Fish Cuisine Italiano en de rijstsalade. Strooi eventueel wat extra Parmezaanse kaas over het gerecht.
Eet smakelijk!
Tip
Gebruik extra kruiden die u in huis heeft, zoals peterselie, tijm of oregano. Als u geen verse kruiden in huis heeft kunt u ook gedroogde kruiden gebruiken.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
2
eetlepels
basilicum
2
stuks Iglo Fish Cuisine Italiano
150
gram
rijst
50
gram
gedroogde tomaat