
Het bekende Hollandse Lekkerbekje, nu glutenvrij! Heel makkelijk thuis te bereiden in de oven of airfryer. Iglo Lekkerbekjes zijn gemaakt van 100% duurzame visfilet met een uniek knapperig jasje.
Klik hier voor meer informatie over Nutri-Score.
BEREIDINGSWIJZE
Bereidingswijze:
Niet ontdooien voor gebruik.
OVEN: Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Plaats de diepvries Lekkerbekjes op een met bakpier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten op 180°C.
PAN: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Bak de diepvries Lekkerbekjes op matig vuur gedurende 9 minuten. Regelmatig omkeren.
AIRFRYER: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Lekkerbekjes los van elkaar in de airfryer. Bak goudgeel gedurende 10 minuten op 180°C. Keer halverwege om.
De Lekkerbekjes zijn klaar als ze goudgeel gebakken zijn. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
BEWAARADVIES
Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Vis
100% Visfilet
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Lees meer over onze lekkerbekjes, kijk op de verpakking of op Forever Food Together.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Een portie bevat 159 mg omega 3 (DHA + EPA).