20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Nog een variatie op onze geliefde vis taco's. Deze met krokante vissticks, guacamole en maïspasta met een beetje pit. Simpel, maar hemels lekker! Zou dit misschien een nieuwe vrijdagfavoriet kunnen worden?
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
- Snijd de komkommer in kwarten en de avocado en limoen in plakjes.
- Meng de avocado met de zure room. Roer de maïskorrels en de sriracha-mayonaise erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
- Beleg de tortilla met de saus, groenten en vissticks. Vouw de tortillas en top af met limoensap en peterselie. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks 12st
8
volkoren tortillawraps
100g
fijngesneden sla
70g
maïs
Halve
komkommer
1
avocado
1 el
zure room
1
limoen
1 el
sriracha mayonaise
Peterselie
Peper en zout, naar smaak