Tortilla met lekkerbekje en salade

Lekkerbekje wrap met salade
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200°C).
  2. Leg de Iglo Lekkerbekjes op een met bakpapier beklede bakplaad en zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak ze in het midden van de oven voor 25 minuten. Keer de lekkerbekjes halverwege om.
  3. Snijd ondertussen de paprika, rode en witte kool in dunne reepjes. Snipper de ui en rasp de halve appel. 
  4. Doe de alle groenten, appel, kidneybonen en mais in een kom. Voeg hierbij de mayonaise en het sap van een halve limoen toe. Meng door elkaar. 
  5. Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking. 
  6. Smeer de wrap met zuivelspread en beleg met de salade. Leg hierboven op het lekkerbekje. Verdeel wat salasaus over de wrap. Rol de wrap op en eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

Iglo 2 Traditionele Lekkerbekjes
2 
grote tortillawraps
0,25 
ui
100g 
rode kool
75g 
witte kool
0,5 
groene paprika
50g 
peen julienne
0,5 
appel
50g 
kidneybonen
50g 
mais
0,5 
limoen
2el 
mayonaise
20g 
zuivelspread
Salsasaus
zout en peper, naar smaak
Optioneel: jalapeno

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden