5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200°C).
- Leg de Iglo Lekkerbekjes op een met bakpapier beklede bakplaad en zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak ze in het midden van de oven voor 25 minuten. Keer de lekkerbekjes halverwege om.
- Snijd ondertussen de paprika, rode en witte kool in dunne reepjes. Snipper de ui en rasp de halve appel.
- Doe de alle groenten, appel, kidneybonen en mais in een kom. Voeg hierbij de mayonaise en het sap van een halve limoen toe. Meng door elkaar.
- Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
- Smeer de wrap met zuivelspread en beleg met de salade. Leg hierboven op het lekkerbekje. Verdeel wat salasaus over de wrap. Rol de wrap op en eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Iglo 2 Traditionele Lekkerbekjes
2
grote tortillawraps
0,25
ui
100g
rode kool
75g
witte kool
0,5
groene paprika
50g
peen julienne
0,5
appel
50g
kidneybonen
50g
mais
0,5
limoen
2el
mayonaise
20g
zuivelspread
Salsasaus
zout en peper, naar smaak
Optioneel: jalapeno