5 min.
voorbereidingstijd
45 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Wanneer de Fish Cuisine Broccoli klaar is, trek je deze met twee vorken uit elkaar.
- Verwarm de oven voor op 210°C met de bakplaat er nog in. Bak gedurende 45 minuten, zoals aangegeven op de verpakking. Kook de basmatirijst volgens de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de broccoli mee.
Was de lente-uitjes en snijd deze diagonaal in ringen.
- Schil de gember en hak fijn. Meng met het sap van een halve limoen, de sojasaus en ahornsiroop tot een dressing.
- Verdeel de rijst en broccoli over 2 borden en voeg de vis toe. Top af met de dressing, garneer met partjes limoen, de lente-ui en sesamzaadjes.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
Iglo Fish Cuisine Broccoli
25g
gember
1
limoen
4 el
sojasaus
1el
ahornsiroop
0,5
bos lente-ui
200g
broccoli
150g
basmatirijst
1 tl
sesamzaadjes