5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Bereid de Oven Visrösti in een voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
- Bereid ondertussen de couscous in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de tuinerwten ongeveer 3 minuten sudderen in kokend water. Halveer de avocado, verwijder de pit en verwijder de pulp van de schil. Pureer de erwten, avocado, koriander en citroensap grof in een kom met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
- Schil de wortelen en snijd ze in kleine blokjes. Meng, couscous, wortelen, olijfolie, appelciderazijn en agavesiroop. Breng op smaak met peper en zout.
- Haal de Oven Visrösti’s uit de oven. Schik de couscoussalade in kommen. Verdeel gebakken vis erover. Voeg de erwten-avocadodip toe.
Tip
- Lekker gecombineerd met munt en rozijnen
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
2 verpakkingen
Iglo Oven Visrösti
300g wortelen
250g tuinerwten
150g couscous
2 avocados
2tl koriander
Citroensap
Munt
3el appelciderazijn
2el agavesiroop (optioneel)
Peper en zout