10 min.
voorbereidingstijd
35 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
Snijd een ui in fijne stukjes en bak deze met olijfolie in een pan tot deze glazig ziet. Verwam ook de oven voor op 220°C (boven/onderwarmte) of 195°C (hetelucht).
- Voeg de risottorijst toe aan de pan met ui evenals 1 liter groentebouillon. Laat dit ongeveer 30 minuten koken en roer regelmatig. Voeg de laatste 15 minuten de diepgevroren spinazie toe en laat het op het einde even doorkoken.
- Leg de diepvries Lekkerbekje Sticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de voorverwarmde oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 8 minuten.
- Roer de zure room door de risotto heen en breng op smaak met zout en peper. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en garneer de risotto met zongedroogde tomaatjes.
- Haal de Lekkerbekje Sticks uit de oven en serveer deze samen met de spinazie-risotto. Smakelijk eten!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
2 verpakkingen van
Iglo 8 Lekkerbekje Sticks
1 verpakking
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
150 gram
zongedroogde tomaatjes
250 gram
risottorijst
70 gram
ui (fijn gesneden)
1 liter
groentebouillon
90 gram
Parmezaanse kaas
2 el
zure room
2 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak