10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Spinazie pasta met burrata
Spinazie pasta met burrata: als je het ons vraagt, de perfecte samenkomst van de Italiaanse en moderne keuken. Geniet van de eenvoudige bereiding en de zachte smaken die samenkomen in dit lekkere gerecht. Met spinazie van Iglo en zachte burrata wordt elke hap een smaakvolle ervaring. Buon appetito!
Bereiding
- Breng een pan gezouten water aan de kook. Kook hierin de spaghetti zoals is aangegeven op de verpakking.
- Voeg de Parmezaanse kaas, pijnboompitten, zonnebloempitten, fijngehakte spinazie, ricotta, limoensap en wat olijfolie toe in de blender. Mix dit tot een glad mengsel.
- Voeg de spinazie pesto toe bij de spaghetti.
- Serveer de borden met de creamy spinazie pasta. Top dit af met burrata en wat basilicum, eetsmakelijk!
Tip
- Serveertip: Garneer de spinazie pasta met burrata met een scheutje balsamico-glazuur. Serveer het gerecht met knapperig ciabatta brood en een lichte salade voor een compleet en evenwichtig diner.
Variatietip: Voeg geroosterde cherrytomaatjes toe aan de spinaziepasta voor een zoete aanvulling. Experimenteer met verschillende soorten kaas zoals pecorino of Parmezaanse kaas voor een unieke smaakbeleving. Laat je creativiteit de vrije loop en maak dit recept helemaal jouw eigen!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
500 gr spaghetti
35 gr Parmezaanse kaas
25 gr pijnboompitten
25 gr zonnebloempitten
2 tenen knoflook
3 handen vol basilicum
125 gram ricotta
2 el limoensap of witte wijn azijn
olijfolie
burrata
zout en peper, naar smaak