15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Smelt de boter in een pan en fruit hier de ui en knoflook in tot ze glazig zien.
- Voeg de spinazie a la crème toe aan de pan en laat dit goed warm worden.
- Voeg het paneermeel, de peper en nootmuskaat toe, zodra de Spinazie gaar is. Roer dit goed door.
- Snijd de topjes van de Italiaanse bollen af en hol de broodjes uit. Leg ze vervolgens op een met ovenpapier beklede bakplaat.
- Bekleed de binnenkant van de bollen met 2 a 3 plakjes mozzarella en 2 eetlepels spinazie.
- Druk met de lepel op de vulling, zodat er een klein holletje ontstaat. Breek hier het ei boven.
- Bak de bollen ongeveer 25 minuten in de oven, totdat het eiwit gestold is. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
4
Italiaanse bollen
1 bol
mozzarella
4
eieren
2 el
boter
3 teentjes
knoflook
1
ui
2 tl
nootmuskaat
1/2 kopje
paneermeel
1 tl
peper