Italiaanse bol met Spinazie en ei

Italiaanse bol met Spinazie en ei
15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Smelt de boter in een pan en fruit hier de ui en knoflook in tot ze glazig zien.
  3. Voeg de spinazie a la crème toe aan de pan en laat dit goed warm worden.
  4. Voeg het paneermeel, de peper en nootmuskaat toe, zodra de Spinazie gaar is. Roer dit goed door. 
  5. Snijd de topjes van de Italiaanse bollen af en hol de broodjes uit. Leg ze vervolgens op een met ovenpapier beklede bakplaat.
  6. Bekleed de binnenkant van de bollen met 2 a 3 plakjes mozzarella en 2 eetlepels spinazie. 
  7. Druk met de lepel op de vulling, zodat er een klein holletje ontstaat. Breek hier het ei boven.
  8. Bak de bollen ongeveer 25 minuten in de oven, totdat het eiwit gestold is. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

300 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
4 
Italiaanse bollen
1 bol 
mozzarella
4 
eieren
2 el 
boter
3 teentjes 
knoflook
1  
ui
2 tl  
nootmuskaat
1/2 kopje 
paneermeel
1 tl 
peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden