
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de ciabatta doormidden en besprenkel de stukken met olijfolie en rooster ze goudgeel in een pan.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Snijd de mozzarella ook in schijfjes.
Beleg de ciabatta met de spinazie, plakjes ham, tomaten en mozzarella.
Bak de ciabatta's kort in de oven tot de mozzarella lichtbruin is.
Tip
Lekker met een frisse rucola salade.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
350 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
2
ciabatta broodjes
1
bol mozzarella
2
tomaten
4 plakjes
ham
4 tl
olijfolie