Aardappelgratin met een korst van spinazie

Aardappelgratin met een korst van spinazie
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.

  2. Snijd de prei in grote ringen en bak deze kort. 

  3. Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  4. Doe het prei mengsel in een ovenschotel en bedek het geheel met de puree.

  5. Mix de kaas, spinazie à la crème, zure room en de knoflook in een aparte kom. Giet deze mix vervolgens over de puree.

  6. Plaats de schaal in de oven en bak het geheel ca. 10 minuten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

300 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
300 gram 
aardappelpuree
30 gram 
geraspte kaas
100 gram 
zure room
2 
teentjes knoflook
125 ml 
groentebouillon
3 
stengels prei
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden