10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 210 °C, gas stand 5). Leg de Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 13 minuten. Draai ze om na 6 minuten. Ondertussen maak je de dressing.
- Was de bieslook, schudt het droog en snij in dunne ringetjes. Meng de azijn, mosterd en agavesiroop/honing en giet hier voorzichtig de olie bij. Roer de bieslookringetjes er ook doorheen en breng op smaak met peper en zout. Zet nu de dressing even opzij.
- Rooster de zonnebloempitten in een klein pannetje totdat ze goudbruin zijn. Snijd de ui in dunne schijfjes. Schil de mango en gebruik alleen het vruchtvlees. Snijd ook de rode biet in reepjes. Doe nu alles in een kom inclusief de rucola. Giet ook de zelfgemaakte dressing in de kom.
- Haal de vissticks uit de oven en serveer dit naast de salade.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Glutenvrije Vissticks 12st
1
mango
(ca. 500 g)
1
rode ui
1
rode biet
150 gram
rucola
25 gram
zonnebloempitten
15 gram
bieslook
6 el
olijfolie
4 tl
agavesiroop / honing
4 el
witte wijnazijn
1 tl
korrelige mosterd
Zout en peper, naar smaak