Ovenpasta met Spinazie

15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Voeg nu de bladspinazie à la crème toe en roer goed door tot deze helemaal is ontdooit. Voeg de afgegoten pasta toe en meng deze door de spinaziesaus in de pan.

  2. Snipper intussen de ui en hak de knoflook fijn. Verhit een paar eetlepels olijfolie in een braadpan en fruit daarin de ui en knoflook.

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan met water aan de kook, en voeg hier voldoende zout aan toe. Kook daarin de rigatoni zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Verdeel de geraspte kaas en kruimel de panko het over de pasta. Bak het geheel voor 20 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin en knapperig is.

  5. Breng nog even op smaak met peper en doe de pasta in een ovenschaal.

  6. Haal de pasta uit de oven en laat deze 5 minuten afkoelen voordat je hem serveert.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

400gr rigatoni  
1 ui 
Iglo Bladspinazie à la crème 450gr
50gr panko 
100gr belegen kaas 
olijfolie 
Zout en peper 
2 tenen knoflook 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden