Dit is een recept van De club van relaxte moeders, klik hier voor meer informatie en foto's.
Bereiding
Snipper het sjalotje en snijd de knoflook in fijne plakjes.
Verhit de olijfolie in een ruime pan op laag vuur en fruit hierin de ui en de knoflook lichtgeel.
Voeg de risotto rijst aan de pan toe en schep dit om tot alle korrels glazig zijn. Blus af met de wijn en schenk wat bouillon in de pan. Blijf ondertussen de risotto goed roeren tot alle bouillon is opgenomen door de rijstkorrels en voeg dan een nieuwe scheut bouillon toe. Ga zo door tot alle bouillon op is.
Doe ondertussen in een andere pan de Italiaanse Groente-Idee. Bak de groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Regelmatig roeren.
Laat de risotto 1 minuut staan, rasp er royaal Parmezaanse kaas over en roer deze door de rijst. Voeg vervolgens ook de Groente-Idee Italiaans toe en roer goed door. Verdeel de rijst over verwarmde diepe borden en garneer met wat Parmezaanse kaas.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Heerlijk!14-10-2020Eenvoudig recept en iedereen in het gezin heeft er van zitten smullen.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen