Iglo Smaak Sensatie Spinazie

Geniet van deze Smaak-Sensatie, een heerlijke combinatie van 100% pangasius filet met een laagje van Iglo spinazie omhuld met een krokant jasje.

nutriscore

Klik hier voor meer informatie over Nutri-Score.

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon

Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries Smaak Sensaties op een bakplaat bekleed met bakpapier. Plaats in het midden van de oven. Laat 17 minuten bakken.

Koekenpan icoontje

Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Bak de diepvries Smaak Sensaties 10 minuten op een matig vuur tot ze goudgeel zijn. Enkele keren omdraaien

airfryer icoon

Airfryer: Leg de diepvries Kibbeling in de airfryer en bak gedurende 10 minuten op 180 °C.

Kooktijden kunnen variëren per apparaat.

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.

 

 

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. 

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

Ingrediënten en allergenen

Pangasius 50% (VIS), spinazie 14%, paneermeel 13% (TARWEbloem, water, gist, zout, kurkuma, paprikapoeder), koolzaadolie, TARWEbloem, rijstzetmeel, water, zout, magere MELKpoeder, EIwitpoeder, rijstgriesmeel, roompoeder (MELK), EIpoeder, suiker, weipoeder (MELK), witte peper, nootmuskaat.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.


Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
Energie
 
(kJ)
947 kJ
947kJ
Vetten
 
13 g
13 g
waarvan
 
verzadigde vetzuren
1.4 g
1.4 g
Koolhydraten
 
16 g
16 g
waarvan
 
suikers
1.3 g
1.3 g
Vezels
 
Dietary
0.9 g
0.9 g
Eiwitten
 
11 g
11 g
Zout
 
1.1 g
1.1 g
Vitamine D
 
1.3  µg
1.3  µg
Vitamine B12
 
0.44 µg
0.44  µg

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 1 diepvries Smaak Sensatie in de oven te bereiden.

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden