Iglo is de allergrootste fan van spinazie! Proef nu onze Biologische Spinazie à la crème. De echte smaak van Iglo Spinazie à la crème, maar dan afkomstig van biologische landbouw.
BEREIDINGSWIJZE
Magnetron: Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op 800W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.
Pan: Doe de diepvries spinazie in een pan en dek af. Verwarm de spinazie op een middelhoog vuur tot het kookpunt en laat 2 minuten doorkoken. Regelmatig roeren.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
BIO Certificatie : Skal NL-BIO-01
Ingrediënten en allergenen
Gehakte spinazie* 84%, water, room* (melk) 2,7%, magere melkpoeder*, tarwebloem*, koolzaadolie*, zeezout, tapiocazetmeel*, suiker*, witte peper*, nootmuskaat*.
*van biologische oorsprong
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.