Junior Category Manager: Amy in 't Groen
Tijdens mijn afstudeerstage voor de Wageningen Universiteit kwam ik voor het eerst in aanraking met Category Management én Iglo. Na een ontzettend leerzame stage ben ik enorm enthousiast geworden over het Category Management vak én het merk iglo (inclusief fantastische producten & het enthousiaste Iglo team). Na een eerste Category Management rol binnen de FMCG, ben ik erg blij sinds 1,5 jaar weer terug te zijn bij Iglo!
In mijn werk als Category Manager ben ik bezig met de ontwikkeling van de vriesverse vis, groenten en maaltijden categorie bij de verschillende retailers. Concreet zorg ik dat op basis van data analyses, shopper onderzoek en belangrijke trends in de markt de juiste acties worden genomen om de categorie naar het hoogste niveau te tillen.
Dit doe ik o.a. door het evalueren en adviseren van assortiment, schappenplannen en activaties. Daarnaast werk
ik in het cross-functionele team van Vis, waar ik samen met mijn Sales & Marketing collega’s dieper inga op de performance én plannen voor de Vis categorie.
Het iglo team is voor mij een hele belangrijke reden om iedere dag met zoveel plezier naar mijn werk te gaan.
Het team is jong, ambitieus en extreem gemotiveerd om samen het beste te bereiken. En naast het harde werken
is er ook zeker tijd voor plezier, bijvoorbeeld tijdens een lunch met onze eigen iglo producten op het dakterras
in Utrecht!