Visstick Sushi

Sushi visstick
1 uur
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
6
Porties

Visstick Sushi

Bereiding

  1. Bereid de sushirijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Bekleed de rolmat met vershoudfolie.

  3. Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Bak de Vissticks gedurende 15 minuten. Draai de Vissticks om na 10 minuten.

  4. Rol het op. Maak de rol mooi rond met behulp van de rolmat.

  5. Snijd de rol in stukken met een vochtig mes. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eet smakelijk!

  6. Snijd het norivel doormidden en leg een helft op de rolmat.

  7. Leg hier vervolgens de vissticks, komkommer en avocado op.

  8. Verdeel de sushirijst met natte vingers over het norivel.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 
avocado's
500g 
sushirijst
Iglo Vissticks 15st
1 
komkommer
5 
norivellen
Overig: vershoudfolie, bamboe rolmat

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden