20 min.
voorbereidingstijd
40 min.
bereidingstijd
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 graden, leg de vissticks op de bakplaat en bereid deze zoals aangegeven op de verpakking.
- Snipper de rode ui en pers de knoflook. Snijd vervolgens de courgette en de rode paprika in grove stukken.
- Verwarm een pan met water en kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Doe wat olie in een pan en fruit hierin de rode ui en de knoflook. Doe vervolgens de tomatenblokjes, de rijst, de courgette, de rode paprika en de Mexicaanse kruiden erbij. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Beleg de wraps met de Mexicaanse tomatenrijst, verdeel gelijkmatig de groenten en de vissticks. Maak eventueel af met zure room en geraspte kaas. Rol de burrito vervolgens op.
Tip
- Je kunt het recept heel makkelijk aanpassen aan wat je in je huis hebt, of maken met de leftovers die je nog in de koelkast hebt staan! Heb jij bijvoorbeeld champignons in huis in plaats van courgette? Geen probleem! Of wat dacht je van wortels, of aubergine?
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Iglo Vissticks 15st
250 ml
Tomatensaus
100g
Rijst
2 tl
Gemengde Mexicaanse kruiden
1
Rode ui
2 tenen
Knoflook
1 pak
Wraps
1
Courgette
1
Rode paprika