
10 min.
voorbereidingstijd
5 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Dille roomsaus
Dille is een perfecte combinatie bij een vis die licht van
smaak is. Deze dille roomsaus kan je bijvoorbeeld goed serveren bij een vers
gegrilde visfilet. Dille roomsaus staat bekend als een saus voor zalm. Lees
hieronder hoe je deze lekkere saus bij zalm zelf in een paar minuten kan maken.
Bereiding
- Snipper de ui en bak deze in de pan waar je de zalm in hebt gebakken.
- Hak de dille fijn en meng deze samen met de crème fraîche en de ui door elkaar tot een lekkere frisse dillesaus.
Tip
Serveer de dille roomsaus met gebakken zalm. Decoreer de borden met wat extra dille om het er extra smakelijk er uit te laten zien.
Wil je meer inspiratie voor het koken met zalm? Bekijk dan onze zalm recepten. Probeer bijvoorbeeld eens zalm met spinazie Boursin te combineren in een pasta of in een ovenschotel.
Ingrediƫnten
1
ui
Half bosje
dille
200
ml
crème fraîche
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
Dille roomsaus.13-12-2021Erg lekker en supermakkelijk en snel te maken, ook zonder kookervaring.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen