De klassieke visstick is vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw jasje: Vissticks Rösti. Deze vissticks zijn omhuld met een lekker krokant aardappeljasje en daarom heerlijk voor bij de maaltijd, of met een dipje tijdens de borrel.
BEREIDINGSWIJZE
OVEN: Verwarm de oven voor op 220°C. Verwarm de bakplaat mee voor knapperige Vissticks. Bedek de hete bakplaat voorzichtig met bakpapier en plaats de diepvries Vissticks Rösti op het bakpapier. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten, of 15 minuten in een heteluchtoven. Draai halverwege om.
AIRFRYER: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Vissticks Rösti in de airfryer en bak gedurende 10 minuten. Draai halverwege om.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
** (-12°C) 1 maand
*** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
** (-12°C) 1 maand
*** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolVIS 56%, aardappel 15%, water, koolzaadolie, TARWEbloem, rijstgriesmeel, rijstzetmeel, zout.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
2 porties Alaska koolvisfilet, gepaneerd met aardappelkruimels, voorgebakken. Diepvries.
Voedingswaarde voor Volwassene
Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
782
kJ
871
kJ
10
%
Energie (kcal)
187
g
208
g
10
%
Vetten
8.5
g
9.5
g
14
%
waarvan
verzadigde vetzuren
0.7
g
0.8
g
4
%
Koolhydraten
16
g
18
g
7
%
waarvan
verzadigde vetzuren
<0.5
g
<0.5
g
4
%
Vezels
1.1
g
1.2
g
Eiwitten
11
g
12
g
24
%
Zout
0.83
g
0.93
g
16
%
Vitamine B12
0.66
µg
0.74
µg
29
%