Iglo Stoom & Klaar Pasta Pesto

stoom en klaar banner

BEREIDINGSWIJZE

MAGNETRON:

Verwijder de papieren wikkel. Laat de stoomfolie op de bowl zonder in te prikken. Verwarm de Stoom & Klaar Pasta gedurende 8 minuten op 800W. Verwijder na bereiding direct de folie, en roer goed door om de pestosaus te verdelen. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.
Optioneel: Heb je de groenten liever minder knapperig, verwarm dan 2 minuten langer.

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Ingrediënten en allergenen

Groentemix in wisselende verhoudingen 53% (courgette, wortel, paprika, semi-zongedroogde tomaten, broccoli), gekookte conchiglie pasta 28% (water, durum TARWEbloem), pesto saus 17% [water, basilicium, Parmezaanse kaas (MELK, zout, dierlijk stremsel), olijfolie, spinazie, knoflook, zout, pijnboompitten, tapioca zetmeel, zwarte peper], pijnboompitten 2%.


Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
498
 
kJ
1991
 
kJ
24
 
%
Energie (kcal)
 
119
 
kcal
476
 
kcal
24
 
%
Vetten
 
5.1
 
g
20.4
 
g
29
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
1.1
 
g
4.4
 
g
22
 
%
Koolhydraten
 
13
 
g
52
 
g
20
 
%
waarvan
 
suikers
3.1
 
g
12.4
 
g
14
 
%
Vezels
 
2.5
 
g
10
 
g
Eiwitten
 
4
 
g
16
 
g
32
 
%
Zout
 
0.57
 
g
2.4
 
g
40
 
%

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden