Ingrediënten
4
medium wraps
1
paprika
1/4
komkommer
1
kleine ui
100 gram
sla
1 el mayonaise
1 teentje
knoflook
4 el
volle yoghurt
2 takjes
verse peterselie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren kibbeling op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 14 minuten bakken.
- Maak intussen het sausje. Meng hiervoor de mayo, yoghurt, snufje zout en peper, een uitgeperst teentje knoflook en een paar blaadjes verse peterselie door elkaar. Snijd eventueel ook nog de helft van het stukje komkommer in kleine stukjes en meng dit door het sausje.
- Snijd de ui en paprika in stukjes en beleg een wrap met sla, een beetje saus, paar stukjes kibbeling, wat paprika, ui en eventueel nog wat plakjes komkommer. Oprollen en smullen maar!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Lekkerrrrr23-03-2022Ietwat aangepast zoals verse kibbeling van de vis kraam en het sausje bij gebrek aan yoghurt gemaakt met mayonaise, heerlijk en voor herhaling vatbaarJa, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
690
23
11