Ingrediënten
800g
verse gnocchi
2
uien
250g
doperwten (diepvries)
6tl
groene pesto
3 teentjes
knoflook
200g
(light) Crème fraîche
Parmezaanse kaas
1
citroen
15g
verse basilicum
olie, om in te bakken
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Schil en snipper de ui en pers de knoflook.
- Verwarm een scheut olie in de hapjespan en voeg de gnocchi toe. Bak de gnocchi in ongeveer 5 minuten mooi bruin van buiten en gaar van binnen. Schep uit de pan.
- Voeg eventueel nog wat extra olie toe en fruit de ui en knoflook hierin aan.
- Schep de pesto bij de ui en voeg Spinazie à la crème toe en Crème fraîche. Laat zachtjes pruttelen tot een romige saus ontstaat.
- Pers het sap van 1/2 citroen uit bij de roomsaus en voeg de diepgevroren doperwten spinazie toe.
Hak de verse basilicum fijn en voeg toe aan de spinazieroomsaus, schep de gnocchi terug in de pan en meng door.
- Verdeel de gnocchi in romige spinazie pesto saus over de borden en top af met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
628 kcal
20.8 gram
4.5 gram
11 gram